Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino156g547kcal20.3g104.6g3.9g9.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g400kcal33.4g0g29.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g244g102kcal3.9g21g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)21g26kcal0.6g0.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g2297kcal129.2g253.4g82.8g18.8g
Valittu annoskoko597g1148kcal64.6g126.7g41.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna299g574kcal32.3g63.4g20.7g4.7g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511