Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Linssi, punainen, Go Green94g305kcal22.5g46g0.9g11.3g
Vesi391g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g8.8g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g872kcal48.8g111.6g20.8g25.6g
Valittu annoskoko598g436kcal24.4g55.8g10.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna299g218kcal12.2g27.9g5.2g6.4g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442