Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kalaliemikuutio 6.9g21kcal0.7g2.3g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 38g29kcal1.7g4.8g0.1g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit156g203kcal4.7g3.1g20.3g0g
Purjosipuli63g12kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Paprika punainen 81g24kcal0.8g3.7g0.3g1.5g
Tonnikala öljyssä 175g333kcal47.5g0g15.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g1401kcal113.4g31g93g6.8g
Valittu annoskoko598g700kcal56.7g15.5g46.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna299g350kcal28.4g7.8g23.3g1.7g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080