Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4000g5748kcal640g0g356g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Tomaattipyree, Pirkka300g246kcal10.2g57g3g3g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11944g23129kcal1364.4g274g1838g6g
Valittu annoskoko5972g11564kcal682.2g137g919g3g
Annoskoko puolitettuna2986g5782kcal341.1g68.5g459.5g1.5g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502