Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1801g691kcal18g124.2g3.6g45g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1495kcal171.1g0g90g0g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.2g0g1.8g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g5254kcal412.2g367.2g214.2g133.4g
Valittu annoskoko5976g2627kcal206.1g183.6g107.1g66.7g
Annoskoko puolitettuna2988g1314kcal103.1g91.8g53.6g33.4g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711