Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1260g4284kcal289.8g667.8g46.6g75.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g340g952kcal64.6g0.1g74.8g0g
Juusto, cheddar 752g3104kcal192.7g0.8g258.7g0g
Emmental juustoraaste valio200g780kcal58g0g60g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g40g120kcal6.4g2.8g9.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl220g286kcal28.8g0.7g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g27242kcal1981.8g1491g1458.2g171g
Valittu annoskoko5976g13621kcal990.9g745.5g729.1g85.5g
Annoskoko puolitettuna2988g6810kcal495.5g372.8g364.6g42.8g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263