Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g252g139kcal15.1g7.6g5g252.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1201g760kcal36g57.7g42g0g
Oliiviöljy 360g3187kcal0g0g360.4g0g
Kananmuna kuoreton 1321g1885kcal165.2g4g135.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)481g481kcal76.9g4.8g14.4g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)1201g961kcal25.2g156.2g19.2g44.4g
Ketsuppi, Pirkka360g386kcal3.6g90.1g0g4.3g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)180g342kcal0.9g81.1g1.1g7.2g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g601g1982kcal162.2g0g144.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g20243kcal970.2g803g1443.2g616.4g
Valittu annoskoko5976g10122kcal485.1g401.5g721.6g308.2g
Annoskoko puolitettuna2988g5061kcal242.6g200.8g360.8g154.1g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458