Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3192g5426kcal383g0g319.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g399g1476kcal55.5g289.2g10g16.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1197g3351kcal27.5g41.9g335.1g0g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g90g0g
Sipuli 239g72kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mineraalisuola keskiarvo 40g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g23224kcal1162.6g700.8g1509.8g42.4g
Valittu annoskoko5976g11612kcal581.3g350.4g754.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna2988g5806kcal290.7g175.2g377.5g10.6g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144