Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2402g3088kcal498.5g0g120.1g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2402g865kcal43.2g153.8g7.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g601g571kcal48g84.1g4.2g48g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g60g96kcal5.4g18.6g0.2g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g36g128kcal6.4g15.9g8g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Ruokasuola jodioitu 60g1.5kcal0.4g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g10374kcal1221.6g599.6g342.2g123.8g
Valittu annoskoko5976g5187kcal610.8g299.8g171.1g61.9g
Annoskoko puolitettuna2988g2594kcal305.4g149.9g85.6g31g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040