Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g210g59kcal2.3g10.7g0.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g70g244kcal4.9g14g18.9g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g14g57kcal1g0.3g4.1g0g
Ketsuppi, Felix7g6.3kcal0.1g1.5g0g0g
Salsa medium (Rainbow)18g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1672kcal123.4g54.6g103.2g0.6g
Valittu annoskoko599g836kcal61.7g27.3g51.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna299g418kcal30.9g13.7g25.8g0.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.6g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006