Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali239g50kcal2.9g8.1g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 25g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g8.4g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön5.6g39kcal0.1g0.2g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g8.4g69kcal0g0g7.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g930kcal72g22.8g54g12g
Valittu annoskoko598g465kcal36g11.4g27g6g
Annoskoko puolitettuna299g233kcal18g5.7g13.5g3g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737