Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g58g105kcal1.5g4.7g8.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g140g238kcal28g0g14g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)146g510kcal18.7g101.6g2.8g4.7g
Plus maito (Valio), annos 100g29g12kcal1.5g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Ingman Pohjanpoika juusto44g173kcal10.5g0.9g14g0g
Tomaatti, tuore58g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g2262kcal134.4g226.4g89.4g12.4g
Valittu annoskoko599g1131kcal67.2g113.2g44.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna299g566kcal33.6g56.6g22.4g3.1g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445