Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 47g340kcal0.6g0.2g38.1g0g
Tattarijauho, Myllynparas24g83kcal3.2g16.5g0.4g1.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 23g78kcal1.2g17.2g0.3g0.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g56g90kcal9.6g0.6g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio75g105kcal2.1g4.9g9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 94g60kcal3g4.5g3.3g0g
Kaurajauho 21g77kcal3g11.8g1.5g2.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 45g32kcal1.4g2.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g2019kcal77.6g123.4g133g15g
Valittu annoskoko598g1010kcal38.8g61.7g66.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna299g505kcal19.4g30.9g33.3g3.8g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712