Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali640g154kcal7.7g21.7g1.3g13.4g
Selleri, annos 50g799g112kcal8g24g0g0g
Paprika, vihre160g27kcal1.4g4g0.5g3g
Tomaattimurska 1599g470kcal9g84.7g3.2g30.4g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Kasvisliemikuutio 53g161kcal5g7.1g12.4g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11968g2052kcal73.2g318.8g36.2g106.6g
Valittu annoskoko5984g1026kcal36.6g159.4g18.1g53.3g
Annoskoko puolitettuna2992g513kcal18.3g79.7g9.1g26.7g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639