Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1870g5236kcal355.3g0g411.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1977g692kcal31.6g136.4g2g27.7g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g2137g1710kcal235.1g62g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11968g15275kcal1244g396.8g950.8g55.4g
Valittu annoskoko5984g7638kcal622g198.4g475.4g27.7g
Annoskoko puolitettuna2992g3819kcal311g99.2g237.7g13.9g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573