Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1838g2237kcal390.5g0g73.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3595g1258kcal64.7g230.1g7.2g115g
Rypsiöljy 144g1272kcal0g0g143.8g0g
Osterikastike, Blue Dragon120g145kcal4.1g32.2g0g0g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11968g10170kcal948.4g579.2g449.4g230g
Valittu annoskoko5984g5085kcal474.2g289.6g224.7g115g
Annoskoko puolitettuna2992g2543kcal237.1g144.8g112.4g57.5g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359