Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g100g42kcal1.6g8.6g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g63g17kcal0.5g3.2g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1198g676kcal56.2g28.6g37.2g5.4g
Valittu annoskoko599g338kcal28.1g14.3g18.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna300g169kcal14.1g7.2g9.3g1.4g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757