Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 813g235kcal8.1g37.4g2.4g14.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Selleri, annos 50g375g53kcal3.8g11.3g0g0g
Vesi2501g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 575g98kcal12.1g1.2g1.7g13.8g
Pekoni rasvainen 350g1316kcal42g0g129.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11980g5647kcal253.2g269.2g381.2g99.2g
Valittu annoskoko5990g2824kcal126.6g134.6g190.6g49.6g
Annoskoko puolitettuna2995g1412kcal63.3g67.3g95.3g24.8g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208