Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 1120g389kcal51.3g21.6g3.4g27.8g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Palvikinkku HK 3%420g420kcal75.6g2.1g12.6g0g
Sipuli, paistettu 280g283kcal3.6g13.6g23g4.8g
Oliiviöljy 504g4457kcal0g0g504g0g
Herkkusieni 560g89kcal11.8g1.7g1.8g8.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)280g574kcal3.4g128.8g4.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1120g1232kcal87.4g201.6g5.6g89.6g
Papu valkoinen, keitetty 1120g1205kcal94.4g156.8g3.9g78.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g17688kcal670g1112g1123g440.4g
Valittu annoskoko5992g8844kcal335g556g561.5g220.2g
Annoskoko puolitettuna2996g4422kcal167.5g278g280.8g110.1g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124613