Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5618g3371kcal84.3g730.3g5.6g50.6g
Oliiviöljy 187g1656kcal0g0g187.3g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g94g123kcal2.8g19.7g5.6g13.1g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g47g80kcal3.7g15g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g10457kcal181.6g1530g397.6g127.4g
Valittu annoskoko5992g5229kcal90.8g765g198.8g63.7g
Annoskoko puolitettuna2996g2614kcal45.4g382.5g99.4g31.9g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454