Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g876g964kcal157.7g17.5g26.3g0g
Katkarapu 1051g719kcal151.8g0g11.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore70g18kcal0g6.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1051g213kcal6.3g39.9g3.2g14.7g
Kurkku, tuore1051g105kcal6.3g17.8g1.1g7.4g
Jäävuorisalaatti, rapea1402g140kcal15.4g11.2g2.8g16.8g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Paprika, punainen421g108kcal3.8g19.3g1.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g4576kcal687.8g225.2g94.6g97.8g
Valittu annoskoko5992g2288kcal343.9g112.6g47.3g48.9g
Annoskoko puolitettuna2996g1144kcal172g56.3g23.7g24.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616