Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1840g2240kcal391g0g73.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g3600g1260kcal64.8g230.4g7.2g115.2g
Rypsiöljy 144g1273kcal0g0g144g0g
Osterikastike, Blue Dragon120g145kcal4.1g32.3g0g0g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g10184kcal949.6g580.2g450g230.4g
Valittu annoskoko5992g5092kcal474.8g290.1g225g115.2g
Annoskoko puolitettuna2996g2546kcal237.4g145.1g112.5g57.6g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359