Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1800g2825kcal392.3g0g127.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2699g2055kcal50.7g418.4g5.4g27g
Porkkana 540g177kcal3.3g30g1.1g13.8g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Maustepippuri, annos 1g36g1.1kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 20g42kcal5.9g1.2g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11988g10655kcal931.4g968.2g275.8g115.6g
Valittu annoskoko5994g5328kcal465.7g484.1g137.9g57.8g
Annoskoko puolitettuna2997g2664kcal232.9g242.1g69g28.9g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839