Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Mustikka metsä- 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g41kcal0.4g5.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko6g20kcal0.2g2.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g340kcal3.3g45g15g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746