Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g49kcal0.6g6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko6g24kcal0.3g3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g407kcal5g50g20g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224