Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakao (Oboy, original)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Flora vispi 20%1.2g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g0.6g2.7kcal0g0.4g0.1g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen0.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g29kcal0.6g4.2g1g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.3g2.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1.1g0.3g0g
Arvot/100g100g236kcal4.8g33.9g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376