Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g38kcal1.4g5.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko6g19kcal0.7g2.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.4g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g315kcal11.7g43.3g11.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333