Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g4.7g6.7kcal0.9g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal2g0g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal1g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0g0.2g0g
Arvot/100g100g132kcal16.7g0g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893