Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g37kcal0.6g4.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g18kcal0.3g2.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g300kcal4.9g37.7g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070