Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Sokeri1g3.9kcal0g1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2.2g6.8kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.8g3.3kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g47kcal1g5.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko6g24kcal0.5g2.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.3g1.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g392kcal8.3g48.3g20g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622