Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g3.9g6.8kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g2g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal1.6g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g11kcal0.8g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g185kcal13.1g21.3g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943