Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper2.7g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g27kcal1.4g0.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.7g0.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g225kcal11.9g1.7g18.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672