Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Hapukoor (Tere)0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal1.6g0g2.2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.8g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.6g0g
Arvot/100g100g202kcal13.3g0g18.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014