Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.1g4.6kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g0.6g2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g0.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8.2g4.9g6.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110