Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g37kcal0.4g4.8g1.8g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.2g2.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g307kcal3.3g40g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586