Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 2.4g1.7kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g88kcal6.7g1.7g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228