Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Suklaa tumma 1.1g5.4kcal0g0.6g0.3g0.1g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Cashewpähkinä 0.4g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g52kcal0.6g6.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko6g26kcal0.3g3.1g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g13kcal0.2g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g418kcal4.8g50g21g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276