Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2.2g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal1.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.6g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal10g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263