Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0g0kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g49kcal1.7g5.1g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797