Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.7g1.6kcal0.4g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta0.9g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal1.2g0g2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.6g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0g0.5g0g
Arvot/100g100g197kcal9.8g0g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353761