Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g46kcal0g3.3g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927