Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal0.4g2.8g1g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g1.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g208kcal3.3g23.3g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000