Tomaatti-basilikakeitto

Hienonna sipuli, kuori ja kuutioi peruna.

Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä kattilassa ja kuullota sipuli ja peruna.

Lisää tomaattimurska.

Lisää 4-5dl vettä ja 1½ rkl kasvisfondia.

Kiehauta ja keitä hiljalleen 10 min. Mausta keittämisen aikana 1 tl sokeria, yrttisuolalla, mustapippurilla ja 1tl kuivattua basilikaa.

Soseuta, jos haluat keitosta tasaisen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal0g4.9g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299766