Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot rainbow2g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki2g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal0g3.2g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888