Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala1g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä 2.2g2.3kcal0.5g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Polar 5% juusto1g1.7kcal0.3g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal2g1g0g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal1g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g115kcal16.4g8.2g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391