Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.2g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g13.3g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729