Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Bratwursti (Pirkka)2.2g6.4kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal0.6g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal4.9g3.3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991