Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)1.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leipä, vaaleavarras0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.4g1g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal3.2g8.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150631