Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kaurahiutale 0.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha4.1g7kcal0.8g0g0.4g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko6g12kcal1g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g202kcal16.4g1.6g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203