Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g31kcal0.6g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g260kcal5g36.7g10g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287